Hvordan ta best vare på brudeskoene dine

0

Når man endelig har bestemt seg for de perfekte brudeskoene vil man selvsagt også at de skal holde seg finest mulig til den store dagen. Her gir vi deg derfor noen tips til hvordan du enkelt kan ta vare på brudeskoene, slik at de ser ut akkurat som de gjorde når de ble kjøpt.

Unngå å bruke skoene for andre anledninger

Dette er trolig et ganske åpenbart tips for de aller fleste, men det kan likevel være greit å nevne det som en påminnelse. Selv om det skulle være fristende å bruke skoene i forbindelse med en annen fest eller et arrangement, er det alltid en risiko for at skoene kan bli skadet. De fleste har nok erfart at man har hatt en kveld ute med nye sko og plutselig endt opp med riper og skader på skoene, selv om man ikke husker å ha vært uforsiktig med skoene.

Det beste man kan gjøre for å unngå dette er derfor å la skoene ligge i esken frem til bryllupet. På denne måten kan man være helt trygg på at skoene kommer til å være i perfekt stand. Skulle man ønske et ekstra par til annen bruk kan man eventuelt kjøpe egne dansesko for senere eller to av samme par. Hos JJ’s House finner man sko til svært rimelige priser, så det er fullt mulig å kjøpe to av samme par sko dersom man virkelig skulle falle for et par.

Til tross for hovedregelen om å ikke bruke skoene før bryllupet, kan det være lurt å gå litt med dem hjemme hos seg selv. Slik får man gått inn skoene litt og forsikret seg om at de sitter godt på føttene, men unngå å bruke dem utendørs.

Oppbevar skoene på et tørt og skyggefullt sted

Som med mange andre plagg og varer bør man passe på å oppbevare brudeskoene på et sted hvor det er helt tørt og ikke fuktig, så unngå helst kjelleren. Det er selvsagt enkelte stoff som tåler mer enn andre, men har man for eksempel kjøpt et par sko i dyr silke bør man være litt ekstra forsiktig med dem. Man bør også unngå at skoene står i direkte sollys, ettersom dette i verste fall kan føre til at skoene blekes eller falmes av sollyset.

Oppbevarer man derfor skoene i en skoeske i klesskapet på soverommet eller et lignende sted, kan man i de aller fleste tilfeller være trygg på at skoene holder seg fine.

Vær forsiktig når du håndterer skoene

Ettersom mange brudesko ofte har stener eller perler sydd på, bør man være ekstra forsiktig når man håndterer skoene. Dette er både fordi stenene eller perlene fort kan hekte seg fast i ting, som løse tråder på klærne, men også fordi det er utrolig kjedelig om de løsner og faller av. I verste fall må man ta med skoene for å få dekorasjonen fikset, noe som vil være kjedelig når man akkurat har kjøpt nye sko.

Leave A Reply